TÜRKİYE VE DÜNYADA GERÇEKLEŞEN GÜNCEL BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK OLAYLAR

Türkiye’de ve dünyada son dönemlerde teknolojik ve bilimsel alanda önemli gelişmeler yaşandı.Sağlıktan ulaşıma uzay çalışmalarına insansız hava araçlarına elektrikli yerli otomobille kadar birçok alanda tüm dünyayı hayran bırakan gelişmeler yaşandı.

Çıplak gözle görülebilen Bakteriler ,elektrikle çalışan TOGG ,covid 19 aşısı ,ATAK helikopteri ,TURKOVAC,Milli muharip uçağı gibi geliştirilen projeler okulumuz panolarında sergilenerek öğrencilerimizde farkındalık oluşturmasını amaçlanmıştır.

02.05.2023 121

02-05-202302-05-202302-05-202302-05-2023