ŞÜKRÜ GELİŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Yaşadığımız yüzyılın gerekliliklerini bilen ve ona göre hazırlıklarını yapan, inancımız gereği insanlığa saadet sağlama yolunda çaba gösteren, beşikten mezara kadar ilim öğrenmenin faydasını bilerek kabiliyetleri doğrultusunda kendisini dini ve pozitif ilimlerde geliştiren, öğrenen, öğreten; milli, manevi ve insani değerlere sahip kendi kültürünü benimsemiş, farklı kültürlere saygı duyan, ülkesine ve insanlığa faydalı olma ülküsüne sahip bireyler yetiştirerek başarıları ile Türkiye’de öncü ve örnek eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven, öğrenmeye ve yeniliklere açık, iletişim becerileri gelişmiş, teknolojiyi yakından takip eden ve iyi kullanan, akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan örnek gösterilen, milli ve manevi değerlerini benimseyip ülkesine ve insanlığa faydalı olma düşüncesini iyiliği ve doğruluğu ilke edinen; insana, düşünceye özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertleri yetiştirmeyi sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30/15:30
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Bilişimle Üretim Pilot Uygulaması yürütülmektedir.

Telefon - Serkan ÜRÜN (Okul Müdürü)

WEB - https://sukrugelisiho.meb.k12.tr

Adres - Mahalle ŞEHRİNUH Cadde/Sokak313 Dış Kapı No2 MERKEZ/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Şehri Nuh Mah. Şırnak Merkez

Adres - Mahalle ŞEHRİNUH Cadde/Sokak313 Dış Kapı No2 MERKEZ/ŞIRNAK

Ulaşım Şırnak Merkezden Şehiriçi araçlarıyla Çakırsöğüt mahallesine ve okulumuza ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km